Rafcal pisze:Jeszcze jedna sprawa, czy jest opcja pobawić się symulatorem jakimś używając pada od ps4? Wiem że to nie będzie idealne, ale apke którą mam nie da rady użyć (od v977).
kudzu pisze:
Na xboxowym pod windowsem się dało. Jeżeli ten od peesa jest wykrywany jako kontroler gier, to też nie powinno być problemu. Sprawdź na heli-x - demo jest wystarczająco funkcjonalne.
Rafcal pisze:Trudno się nie zgodzić. Jednak nie wiem czy na moim etapie, taka walka z luzami i brakiem precyzji serw w v977, nie zagra trochę na moją korzyść w nauce sterowania. Trochę części mam, teraz czekam na nowe pakiety i zobaczymy co dalej.
Pozdrawiam
Rafcal pisze:Trudno się nie zgodzić. Jednak nie wiem czy na moim etapie, taka walka z luzami i brakiem precyzji serw w v977, nie zagra trochę na moją korzyść w nauce sterowania. Trochę części mam, teraz czekam na nowe pakiety i zobaczymy co dalej.
Pozdrawiam
Rafcal pisze:Kupował może ktoś heli z AliExpress? Mi zdarzyło się korzystać ale to raczej jakieś nie drogie pierdółki, typu pakiety 1s. Przykładowo goosky S1 bnf jest jakieś 350pln tańszy niż na Banggood. Ktoś coś?
mwx pisze:Dokładnie tak. Sprawa ma się dużo gorzej z BG. Uszkodzony towar/wybrakowana paczka to tygodnie przepychanek które mogą skończyć się tym że ostatecznie zaproszą kupującego do pocałowania ich w dupę.
Nie korzystam z BG od kiedy miałem nieprzyjemność otrzymać od nich totalnie zgniecioną kabinkę (zapakowaną w luźny foliowy worek) i uszkodzony ESC. Oba przypadki beznadziejne.
Wróć do „Jak zacząć fascynującą przygodę”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości