Rafcal pisze:Czy 4 w 1 znaczy, że obsługuje 4 protokoły, czyli większy wybór bnf, z którymi będzie można bindowac?
HeliBoomer pisze:pytanie ogólne:
HeliBoomer pisze:Czemu ostatnio na (tfu!) srejsbukach [...]
przez to że nie mam socjalmediów i nie wypalam sobie mózgu na sriktokach, srinstagramach czy srejsbukach [...]
ki uj się dzieje?
[...]dowiadywałem sie ostatni o róznych premierach
[...] "bo przecież było na insta o tym to jak mozesz nie wiedzieć?"
Normalnie kurvva! Nikt nie przyszedł i mo o tym nie powiedział, więc nie wiem. Czego nie rozumiesz zakuty amebowy łbie
HeliBoomer pisze:...chore czasy.. żyjemy w chorych czasach..
(just saying)
HeliBoomer pisze:Więc zapytuję, czy znowu jakieś cos wychodzi ale przez to że nie mam socjalmediów i nie wypalam sobie mózgu na sriktokach, srinstagramach czy srejsbukach omineło mnie info o jakiejś rewolucji u któregoś z producentów czy ki uj się dzieje?
Normalnie kurvva! Nikt nie przyszedł i mo o tym nie powiedział, więc nie wiem. Czego nie rozumiesz zakuty amebowy łbie
... normalnie powinniśmy się piwa napić kiedyś... i kurvva po lokalizacji widzę, że daleko nie mamy...
Jakby co - ja stawiam!
Subiektywnie - tak, aczkolwiek obiektywnie .... od czasów prastarych kapci określanie obecnych czasów mianem "chorych" przez przemijające pokolenie jest ... normą, więc nie jesteśmy wyjątkiem...
... co też nie oznacza, że zawsze wszystko co się dzieje jest dobre:)
... Ale ogólnie, czasy to myślę, że są dokładnie takie jakie muszą być.
kudzu pisze:Rafcal pisze:Czy 4 w 1 znaczy, że obsługuje 4 protokoły, czyli większy wybór bnf, z którymi będzie można bindowac?
https://www.multi-module.org/basics/supported-protocols
mwx pisze:Co do multimodułów itp wynalazków to raczej tak, ale trochę loteria, niektóre wymagają jakiegoś dostrajania częstotliwości itp. Należy pamiętać że to protokoły "podpierdolone" w wyniku reverse-engineeringu.
kudzu pisze:Zgadza się - inżynieria wsteczna niestety. I fakt - dla niektórych protokołów trzeba dostroić kanały, ale to jest prosta operacja. Czy loteria - nie wiem. Większym helikiem pewnie bałbym się latać na multi, ale mikrusami? Taki nadajnik z wbudowanym multimodułem wydaje się do tego celu wręcz idealny. Tym właśnie się kierowałem w swoim wyborze - mam Boxera z multimodułem, który mi ogarnia v911s (niepotrzebnie, ale ogarnia), oryginalny odbiornik Belta (serio, CPX czeka na dobry moment), a nie wykluczam w przyszłości jakiegoś S1 właśnie; w bayu mam ELRSa do poważniejszych zastosowań
Wróć do „Ogólnie o nadajnikach i odbiornikach”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości