shacker pisze:Kurz jak kurz, ale jeden z helików odpadł ze starości - zostało samo podwozie.

a Fockemu to nosek zwisł na kwinte
shacker pisze:Kurz jak kurz, ale jeden z helików odpadł ze starości - zostało samo podwozie.
Ramotny pisze:shacker pisze:Kurz jak kurz, ale jeden z helików odpadł ze starości - zostało samo podwozie.![]()
a Fockemu to nosek zwisł na kwinte
hehe mój pierwszy King też miał 35MHz i przez to na Pałacowej przykreciłem. Poszło jakieś zakłócenie i sruuu w glebe...Kenobi36 pisze:Problem był z przenikaniem kanałów w systemie 35MHz, wtedy modele się dziwnie latały i sobie odpuściłem.
oj wiem... tylko że punkt widzenia zależy od ... punktu widzenia.Artja pisze:A wiesz kolego ile kosztują te wszystkie kremy na piękność, vaciki, patyczki, kolekcja szminków i pudrów w kolorach których fragment palety możesz obejrzeć po prawej stronie odpowiadając na tego posta?
Ramotny pisze:Trzeba namówić LP do kręcenia loków na wałach głównych lub belce od 660ty i twierdzić że loctite znakomicie wpływał na gładkość cery...
Ramotny pisze:Trzeba namówić LP do kręcenia loków na wałach głównych lub belce od 660ty i twierdzić że loctite znakomicie wpływał na gładkość cery...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości