Gdyby snap nie spadł dziś podczas ovespeedu to by spadł jutro nawet w normalnym locie.
Na początku pomyślałem, kurcze przecież nie dawno je wymieniałem, ze 3 miesiące temu.
Czyli ze 300 lotów temu

Tak więc chłopy, sprawdzajcie swe maszyny.
miruuu pisze:A na ogon tez bym potrzebowal uchwytu
miruuu pisze:A w międzyczasie zmieniłem taraniskowi dietę na bardziej tłustą.
miruuu pisze:Walek mam jeden i chce go wytluc zeby nie trzymac. Potem zrobie pasek bo mam duzo czesci paskowych tylko brakuje mi skrzynki tej co w ramie siedzi pod pasek.
miruuu pisze:Wiec uchwytek do belki kupie tez ale jeszcze popychacz bede potrzebowal bo ten co mam jest za dlugi zeby przy belce konczyc...
Artu pisze:Nie za tłusta ta dietaPrzejście z 7V na 11V może rozwalić wątrobę stabilizatorowi napięcia... a na pewno wywoła u niego gorączkę
![]()
aikus pisze:Tez tak podchodzilem jak przechodzilem na walek... Tyle sie naqczytalem o tym mieleniu zebatek przy kazdym ladowaniu, przytarciu ogonem o trawe... W rzeczywistosci w ciagu sezonu zjadlem moze ze trzy larasolki i tak oto przesiadlem sie na walek...
aikus pisze:Uchwyty chyba mam - przypomnij mi sie to sprawdze.
aikus pisze:Tylko pamietaj Miruu, zebys tego lipolka nie ładowal wewnatrz apki, bo to juz nie jest dobry pomysl niestety.
Ja wlasnie z tego powodu w Taranisce uzywalem stockowego aku - na caly dzien latania wystarczal, a na noc apka byla podlaczona do pradu tak samo jak komorka... i juz.
miruuu pisze:[...]
Tzn ciężko mi dyskutować bez latania żadnego, ale to co mi się podoba tez w paskach to dźwięk pracy helika. Dla mnie to zauważalne i w sumie zauważalne istotnie. Tak czy siak na niedziele mam tylko komplet na wałek bo nie mam tej całej skrzynki paskowej, którą się montuje w ramie wiec i tak na nim polatam. Jak rozwale to mam nadzieje, będzie juz gotowy zestaw pod pasek. Wtedy będzie porównanie co mi bardziej pasuje...
miruuu pisze:[...]Ze stockową baterią i ładowarką do niej musiałem się upewniać przed każdym wyjściem z domu...
miruuu pisze: Tak czy siak na niedziele mam tylko komplet na wałek bo nie mam tej całej skrzynki paskowej, którą się montuje w ramie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości