wojtekr pisze:miałem milion kretów i nigdy to nie był problem- ale może dlatego, ze nie miałem grzybka? Nie pamiętam, Sekles miałem grzybek w tej pomarańczowej głowicy czy nie?
SeKLeS pisze:wojtekr pisze:miałem milion kretów i nigdy to nie był problem- ale może dlatego, ze nie miałem grzybka? Nie pamiętam, Sekles miałem grzybek w tej pomarańczowej głowicy czy nie?
Niet
Ja grzyba mam w 500. Tak kupiłem i został.
wojtekr pisze:miałem milion kretów i nigdy to nie był problem
wojtekr pisze:SeKLeS pisze:wojtekr pisze:miałem milion kretów i nigdy to nie był problem- ale może dlatego, ze nie miałem grzybka? Nie pamiętam, Sekles miałem grzybek w tej pomarańczowej głowicy czy nie?
Niet
Ja grzyba mam w 500. Tak kupiłem i został.wojtekr pisze:miałem milion kretów i nigdy to nie był problem
to teraz wiem dlaczego nie miałem problemów.
niebochod pisze:Normalne. Inaczej ciężko regulowało by się luz między zębatkami.
niebochod pisze:To jedna z metod. Chociaż ja znajduję najciasniejsze miejsce na całym obwodzie i w tym miejscu ustawiam ledwo wyczuwalny luz bez kartki.
AdamP pisze:aaaa bo koło główne z plastiku jednak się ugina razem z papierkiem, znam gościa co na oko kąty ustawiał
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości