SeKLeS pisze:Jako że wieje w całej PL odechciało mi się nawet składać nowy heli i zabrałem się za przegląd terenówki:
pkali pisze:[...]
Dzisiaj w akcie desperacji jeszcze raz rozkręciłem głowicę, wymieniłem dumpery i wyeliminowałem wszelkie luzy. Nie miałem gdzie latać, ale powisiałem jeden pakiet i wydaje się być ok. Dziękuję za pomoc.
aikus pisze:No widzisz, czasem tak jest ze wystarczy sie poprostu troche bardziej przylozyc:)
armagedon pisze:SeKLeS pisze:Jako że wieje w całej PL odechciało mi się nawet składać nowy heli i zabrałem się za przegląd terenówki:
To jest ten nowy samochodzik
miruuu pisze:A co tym chcesaz ładować? I na jakiej zasadzie? Jest tam jeszcze jakaś pośrednicząco-wysysająca elektronika w tym pudle?
aikus pisze:pkali pisze:[...]
Dzisiaj w akcie desperacji jeszcze raz rozkręciłem głowicę, wymieniłem dumpery i wyeliminowałem wszelkie luzy. Nie miałem gdzie latać, ale powisiałem jeden pakiet i wydaje się być ok. Dziękuję za pomoc.
No widzisz, czasem tak jest ze wystarczy sie poprostu troche bardziej przylozyc:)
Jakby jednak bylo cos nie tak - pisz koniecznie!
Nie bedzie helikopter plul Ci w twarz ;D
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości