subframe pisze:Inna możliwa przyczyna to może pęknięty snap, bo wyrwało mi jeden popychacz z okucia, którego razem ze snapem i orczykiem już nie znalazłem
Aikus pisze:Panie Boze, nie pozwol zeby po mojej smierci moja zona sprzedala moje helikoptery za tyle za ile jej powiedzialem, ze je kupilem...
StRess pisze: Sorry, że zapytam, ale odbudowujesz?
tmgofer pisze:...pęknięta rama...
PiotrS pisze:Mateusz jest twardy. Pewnie odbuduje
Ale ma okazję na wymianę kita na coś nowocześniejszego...
Aikus pisze:Panie Boze, nie pozwol zeby po mojej smierci moja zona sprzedala moje helikoptery za tyle za ile jej powiedzialem, ze je kupilem...
Artja pisze:Co do bindowania odbiornika, tam nie ma możliwości "zmiany kanału". Możesz spróbować bindować jeszcze raz i tyle, bez jakiegokolwiek wpływu na ten proces.
PiotrS pisze: Najgorsza jest tylko ta niepewność linku...
tmgofer pisze:Artja pisze:Co do bindowania odbiornika, tam nie ma możliwości "zmiany kanału". Możesz spróbować bindować jeszcze raz i tyle, bez jakiegokolwiek wpływu na ten proces.
Ależ oczywiście że jest. Dokładnie rzecz ujmując można "wylosować" częstotliwość na której nadaje radiostacja. Procedura jest dokładnie opisana w manualu, pkt. 17 Change Transmit Frequency
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości