Aikus pisze:Panie Boze, nie pozwol zeby po mojej smierci moja zona sprzedala moje helikoptery za tyle za ile jej powiedzialem, ze je kupilem...
Aikus pisze:Panie Boze, nie pozwol zeby po mojej smierci moja zona sprzedala moje helikoptery za tyle za ile jej powiedzialem, ze je kupilem...
StRess pisze:Jezeli zyrko jest z HH to tak zostaw. Pamietaj, ze miales ZLE ustawiona kompensacje - wirnik wial Ci w zla strone. Lopaty kreca w prawo, helik bedzie krecil sie w prawo. Wirnik musi wiec dmuchac w lewo, zeby tej sile przeciwdzialac. Zmien kierunek kompensacji i ustaw ja na 10mm. Przestan to mierzyc tylko probuj latac
StRess pisze:O! Bardzo madry pomysl z tym talerzem!
bejo pisze:Wirnik ogonowy kręci się do tyłu
bejo pisze:Kiedy ? W nocy ?
wojtekr pisze:bejo co z Tobą? Masz pomroczność jasną, przecież sam niedawno doradzałeś ludziom. Login Ci ktoś porąbał i to nie Ty??
StRess pisze:Tos pojechalzgodnie z ruchem ale patrzac na lewy czy prawy bok
Mi wlasnie latwiej zrozumiec, ze "do tylu", czyli jakby z niego zrobic koparke, to by urobek wyrzucal za dupke
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość