miruuu pisze:zborecque pisze:A co do ósemek - znam ten ból. Większość chyba pilotów ma jakąś dominującą stronę, ale za to zwykle udaje się po jakimś czasie opanować obie strony, tyle, że jedną z nich później
Tak samo mam z mikrusem jak go mam na placach. Ogonem od siebie jakoś kontroluje, ogonem do siebie masakrejszyn...
Ale dzisiaj latałem trochę więcej tych stron co wychodzą gorzej i mam właśnie takie wrażenie, że da się szybko nadgonic... bo czaje przynajmniej co robię źle...
miruuu pisze:Wiadomo że nim się lata inaczej, ale odruchów uczy, i wiem to po sobie bo kilka razy odczułem to pozytywnie na protosie.
zborecque pisze:[...]Irytuje mnie to, bo wiem, że wystarczy mi 4-6 godzin na symku aby opanować wszystkie kierunki, ale kurka się nie chce...
SeKLeS pisze:Poprosiłem o nr telefonu lub mail.
zborecque pisze:Jakims takim pośrednim tworem jest latanie wlasnie mikrusem. Bezstres jak na symku, ale jednak nad trawą.
aikus pisze:zborecque pisze:[...]Irytuje mnie to, bo wiem, że wystarczy mi 4-6 godzin na symku aby opanować wszystkie kierunki, ale kurka się nie chce...
Nie irytuj sie tylko duzo lataj.
Ja juz tez nie pamietam kiedy ostatnio cwiczylem na symku, a dzisiaj jakos tak od niechcenia zupelnie w kontrolowany sposob zrobilem koleczko na plecach. Pierwszy raz.
I ucieszylem sie tak samo jak wtedy kiedy pierwszy raz (temu chyba ze dwa lata) zrobilem koleczko na brzuchu.
Owszem, na symku mozna by bylo to zrobic szybciej, bo spinka mniejsza, ... ale kurdezesz mac... Po co my latamy? Czy my sie szykujemy do jakichs zawodow?
Naczy sie... no moze niektorzy tak, ale ja np. nie. Ja latam dla przyjemnosci... wiec nie mam cisnienia zeby juz dzis koniecznie sie nauczyc tego i tego a jutro tamtego... Latam dla przyjemnosci a uczenie sie nowych figur powolutku z czasem samo przychodzi.
A skoro latanie na symku nie sprawia mi juz przyjemnosci (bo nie sprawia) to w imie czego mialbym sie meczyc?
aikus pisze:No w kazdym razie na spotkanie naszych raptorow jestem jak najbardziej chetny!!
shacker pisze:aikus pisze:No w kazdym razie na spotkanie naszych raptorow jestem jak najbardziej chetny!!
Nieeeee dwa cuchnące hałasujące rapciuchy naraz
lin3e pisze:Zaraz zaraz jakie spaliny, jakie reguły?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości