TomRar pisze:Witam, właśnie przymierzam się do kupna pewnego drona a mianowicie Tarantuli X6 za 257zł...
Artu pisze:Po pierwsze primo, wybrany przez Ciebie model: Expected restock on 30th September 2015, co nie musi oznaczać, że po 30 września na pewno będzie wysłany
Artu pisze:Po drugie primo, bez dodatkowych "dopłat" model ten zostanie wysłany Poland via Air Parcel Register, więc przesyłką rejestrowaną/bezpieczną. Jak nie dojdzie - zwrot kasy na 100%
Artu pisze:Po trzecie primo, w tej samej cenie Tarantula X6 jest dostępna w sklepie GearBest (młodszy brat BangGood)
TomRar pisze:Dzięki. A jeszcze tak z ciekawości to jak przebiega proces płacenia cła? W ogóle jak ja się dowiem czy dostałem cło czy nie? Po otrzymaniu paczki będę miał jakąś nalepkę z napisem cło czy dostaje maila z informacją? I jaki mam czas na zrobienie przelewu od dnia dostania informacji?
TomRar pisze:No dobra, nie przemycam nic, więc nie jestem w temacie![]()
Ten sklep GearBest jest sprawdzony? Przesyłki dochodzą w przybliżeniu tak jak z BG? Jeśli będą jakieś kłopoty to zwracają kase bez marudzenia?
zbig pisze:z tym ze przepychanka moze trwac do 3 m-cy.
Mi BG poprzez PP za pierwszym razem zwróciło po 5 dniach, a za drugim razem już po 2 dniach. Oczywiście najpierw były próby porozumień mailowych, ale jakieśtakieś, bałem się "czekaj Tadka latka"...miruuu pisze:... W przypadku BG nie ma sensu odwoływać się od razu do formaliny, bo formalna droga jest długa, a BG podchodzi do klienta na prawdę dobrze i sprawy załatwia szybko.
Wróć do „Zakupy nie tylko za waluty”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości