Moderator: Kowal
Gajos pisze:V18G01
Gajos pisze:Panowie, mam pewną propozycję, może mi się uda i wytrzymam. Mianowicie, dla naszego wspólnego dobra, postaram się publicznie w ogóle tu nie wypowiadać. Natomiast, jeśli tylko wypatrzę choć jedną tak totalną bzdurę, jaką tu niejednokrotnie widziałem, natychmiast pojadę po całości, ale wyłącznie Pytkowi na PW.
Zgoda?
"A Reszta! Czemu Reszta milczy?!"Artja pisze:... Ja się nie zgadzam. ...
Kenobi36 pisze:&¢#%#-@@-$@&&$&@&#-$--#$&#-@-@&$-$-@&@&%-$-
patrząć za okno na to co się z pogodą dzieje.Artja pisze:Kenobi36 pisze:&¢#%#-@@-$@&&$&@&#-$--#$&#-@-@&$-$-@&@&%-$-
Według teorii światów równoległych, któryś z Twoich bytów właśnie próbuje wymówić to samo przez usta wysuszone nieziemskim upałem, ....
Bo życzliwym poradom nawet przyjrzeć Ci się nie chce, dlatego na zabawę zostaje Ci mniej czasu...Kenobi36 pisze:... patrząć za okno na to co się z pogodą dzieje.
Jazz pisze:Ja też się nie wylatałem, za dużo było pogaduszek
Oblatałem G500 sporta - dwa wieczorki złożony, dziś go postawiłem , zrobiłem zawis, krótki przelot, lądowanie - wszystko idealnie.
Zaprogramwoałem w HW governor, założyłem kabinke i kolejny lot jakbym miał ten model od zawsze
Niestety mam narazie gotowy do lotu 1 pakiet, ładowałem go na polu dwukrotnie ale to i tak cienko aby sie nacieszyć.
Szanowni koledzy dokładnie obejrzeli, nie znaleźli dziury w całymAdam przed pierwszym podniesieniem odrazu złapał i sprawdził czy ogonek i cyklika chodzą w dobre strony (przezorny - i dobrze).
Oblatałem też hisky hcp100S (z satelitka dsmx) - zasilany 2S450, martwiłem się czy przez większą masę nie będzie bardziej obrywał przy kretach.
SPrawdziłem to conajmniej 6 razy , i jedyne co udało mi się uszkodzić to 2 plastikowe snapy łączące tarcze z okuciami (złamałem je wlatując na pełnym gazie w gęstą trawę - owinęła się wokół wirnika )
Znacznie bardziej precyzyjny , dużo mocniejszy - lata jak po sznurku i V977 nie da się do niego porównać.
Na ogonie ma duży bezszczotkowy outrunner, w dużym koszyku , statecznik jest solidny ale bardzo elastyczny - więc się nie łamie.
Mam pokuse aby poeksperymentować z śmigiełkiem ogonowym - bo silnik jest naprawdę mocny.
Generalnie mogę go polecić, ale należy pamiętać o tym że baterie sa sporo drozsze niz standardowe do 977.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości