pkali pisze:Dzisiaj doszedł mój. Po pierwsze chcę podziękować Przemkowi. Wiem, że to może nie być pocieszenie, ale Twoja przygoda z silnikiem ogonowym uchroniła mnie od zakupu nowego. Po poluzowaniu przewodów okazało się, że silnik trzyma się w koszyczku jedynie na nich. Po włączeniu helika i niewielkiej kontrze ogonem wysuwa się.
zborecque pisze:Jeszcze nie zdjąłem bo przylega bardzo ściśle i prawie jej nie widać. A czy zdjęcie folii zmienia trochę wygląd? Kabinka jest jaskrawsza czy coś?
Wysłane z tapatalk. Android forever.
miruuu pisze:zborecque pisze:Jeszcze nie zdjąłem bo przylega bardzo ściśle i prawie jej nie widać. A czy zdjęcie folii zmienia trochę wygląd? Kabinka jest jaskrawsza czy coś?
Wysłane z tapatalk. Android forever.
Dużo ladniejsza. Wiem ze z folią potrm drożej sprzedaszale ja bym na Twoim miejscu zdjął bo warto
przemek pisze:pkali pisze:Dzisiaj doszedł mój. Po pierwsze chcę podziękować Przemkowi. Wiem, że to może nie być pocieszenie, ale Twoja przygoda z silnikiem ogonowym uchroniła mnie od zakupu nowego. Po poluzowaniu przewodów okazało się, że silnik trzyma się w koszyczku jedynie na nich. Po włączeniu helika i niewielkiej kontrze ogonem wysuwa się.
Czyli jednak warto to sprawdzać, u mnie pewnie było tak samo, bo kret nie był jakiś mocny, a silnik przepadł.
W jaki sposób go teraz umocowałeś?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości