lenu pisze:@Bahus pisałem żebyś się z Lin3e umówił to byś zobaczył ptaszka![]()
Jeśli chodzi o widoczność 450 to do najbliższych drzew na Regułach jest jakieś 150m i taką odległość mogę dać jako graniczną jak dla mnie przynajmniej do latania komfortowego jeśli chodzi o widoczność modelu. Oczywiście mówię tu o lini prostej po ziemi, realna odległość będzie większa bo dochodzi wysokość i będzie to max jakieś 20m pewnie
bahus pisze:Zróbcie odcinki dla Discovery to Was będę co wieczór przed snem oglądał
lin3e pisze:lenu pisze:@Bahus pisałem żebyś się z Lin3e umówił to byś zobaczył ptaszka![]()
Jeśli chodzi o widoczność 450 to do najbliższych drzew na Regułach jest jakieś 150m i taką odległość mogę dać jako graniczną jak dla mnie przynajmniej do latania komfortowego jeśli chodzi o widoczność modelu. Oczywiście mówię tu o lini prostej po ziemi, realna odległość będzie większa bo dochodzi wysokość i będzie to max jakieś 20m pewnie
Dokładnie, pytałem Bahusa czy wpadnie..
Miałbyś punkt odniesienia. 450tka.To świetna klasa i nie znika tak szybko. Sporo uczy i zaczynam za nią tęsknić. Chyba się wezmę za swoją bo zaczyna mi jej brakować.
@Bahus troszkę za bardzo chcesz na raz wchłonąć wszystko..według mnie powinieneś skupić się na symku i 450tce tudzież jakimś v coś tam
Wróć do „Jak zacząć fascynującą przygodę”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość