bahus pisze:Dobre. ... Ale nie chcę spalinówki. Cały czas myślę o elektryku. Więc tak skoro align pl wyłożył markę u nas w kraju, pod ręką mam sklep gdzie sprzedają jedynie Tarrota i chyba KDS'a o którym nic nie wiem, do tego oryginalnych części Aligna jest jak na lekarstwo to pani premier... jak żyć ? Wszystko podpowiada mi tarrota jako pierwszy worek treningowy, z drugiej jednak strony koledzy chcą mnie namówić na Miniona lub Gaui do której nie mam pod ręką części a pewnie osprzęt też będzie droższy mimo iż domyślam się że polecacie mi jakość? To jak to mam sobie poukładać... Ja wiem że we mnie wierzycie, że będę latał bez kretów (lub że szybko wyląduje kolejny Minik w supermarkecie) ale ja aż tak silny jeszcze się nie czuję... 2 tygodnie temu nie wiedziałem totalnie nic o modelarstwie ... jedynie że są modele iluś kanałowe i jedne od drugich droższe ... Dzięki Wam obecna moja wiedza pozwala zadawać konkretne pytania ... więc jak żyć?
Pan Byku pisze:...Artu - spalinom...
Wróć do „Jak zacząć fascynującą przygodę”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości