AdamP pisze:Kto wie jak toto zbindować z Dx7 bo mi siadło dziś na "moim" polu do oblatywania![]()
aikus pisze:Nie ma siły! Musisz go odbudować! Chocbys miał dobudowac całego helika do jednej małej srubeczki to tak trzeba zrobić.
Artja pisze::masakra: kombat potrącony walcem pozdrawia helika nadepniętego przez skode![]()
miruuu pisze:Mati, jesli poszla elektronika rowniez to go olej. Zakup w ogodku pod krzakiem, zrob to jak nalezy... i kup hcp100s...
MacGyverek pisze: Idzie wiosna, spróbujemy odpalić historię - WalkeręJa cały czas pamiętam!!!
MacGyverek pisze:Mi się wydaję, że chyba taniej kupić nowegoChyba, że masz duży zapas części. Ale z drugiej strony...zaś frajda ze składania
Mati pisze:MacGyverek pisze:Mi się wydaję, że chyba taniej kupić nowegoChyba, że masz duży zapas części. Ale z drugiej strony...zaś frajda ze składania
Pewnie jakbym to zliczył to by było bez sensu. Na szczęście mam chyba wszystko z wyjątkiem sprawnych serw, ale mam też kilka do odzysku i płytki grafitowe w zapasie, więc będę mógł poczuć dumę jeśli to ruszy... No i te śmigiełka.
Zborecque - dzięki wielkie za chęć pomocy- będę bardzo wdzięczny jeśli przegrzebiesz zasoby. Chętnie odkupię od Ciebie, albo odkupię Ci.
![]()
Te, które miałem były takie:
http://www.banggood.com/WLtoys-V966-V97 ... 36841.html
z wątku o V977 wynika, że do SUTka podejdą jeszcze te, takie:
http://www.aliexpress.com/item/New-Upgr ... 74801.html
lub cokolwiek (nie muszą być aż tak wydajne), co ma otworej 0,95mm z tego co napisali przy tym od Walkery.
aikus pisze:Ja dzis skasowalem kombata.
...
Sprobuje wzmocnic teraz jeszcze bardziej, ale slabo to widze...
miruuu pisze:A gdzie focia?
miruuu pisze:
Z kombatami tak jest. Ja z każdym kolejnym robilem sporo roznych wzmocniej na bazie wcześniejszych kretow. Wolalem dodać troche wagi od razu i nie rozwalac bo naprawa zawsze jest bardziej gramo chlonna...
Artja pisze:Pije do chwil zwatpienia w ktora strone wyjsc z korkociagu, w skutkach nie widze roznicy w stosunku do piki![]()
Artja pisze:Orla przydaloby sie na drony napuscic, moze cos przyniesie...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości