się będzie działo ...przynenta pisze:X5-ka jest już moja

PiotrS pisze:A będziesz mógł latać na 2 pakietach 3S? To byłaby oszczędność, bo pewnie do Coptera masz pakiety.
Mi w SH powiedzieli, że T-rex 500 będzie mógł, ale nie widzę tego jakoś, chyba, że jeden pakiet podepnę pod ramę.
Pojechałeś po całości - gratuluję modelu!!! Wszyscy ktorzy nim latają mówią, że jest super. Jest też na moim celowniku, ale jeszcze się nie odważyłem, bo umiejętności słabe. W PL jest ich stosunkowo mało, a i na forach niewiele info. Polecam tu: http://www.helifreak.com/forumdisplay.php?f=236 a szczególnie ten wątek: http://www.helifreak.com/showthread.php?t=260769 (bardzo fajnie opisuje budowę nexgen)przynenta pisze:X5-ka jest już moja
miszcz_waw pisze:Copter jeszcze nie ulotniony a X5 w drodze
przynenta pisze:miszcz_waw pisze:Copter jeszcze nie ulotniony a X5 w drodze
Cóż, później będą inne wydatki. Tu mała promocja na rybach i dostały skrzydeł.
do trenowania na symulatorze trochę szkoda używać pożądnej apki - można kupić stary nadajnik Esky za 50 zeta (ja tak mam). Co prawda jest inny "feel" pudła apy ale odruchy będą te same.PROTON pisze:Więc proszę o wskazówkę co będzie rozsądniejszym rozwiązaniem:
1) Kupić porządną apkę i trenować z nią na symulatorze. A w między czasie szukać na forum używanego Trex'a 450 lub kupić kita CopterX'a 450 i samemu uzbrajać.
to akurat byłaby zła decyzja bo choć Belt jest względnie tani w zakupie to nie nadaje się na model do nauki - lepiej kupić kit jakiegokolwiek klona T450 albo jeszcze lepiej T500 (hp HK500).PROTON pisze:2) Druga opcja to zakup np E-Sky Belt-CPX i trenowanie na żywym organizmie.
wyczerpałeś wszystkie opcjePROTON pisze:3) jakieś inne sugestie.
Ramotny pisze:do trenowania na symulatorze trochę szkoda używać pożądnej apki - można kupić stary nadajnik Esky za 50 zeta (ja tak mam). Co prawda jest inny "feel" pudła apy ale odruchy będą te same.PROTON pisze:Więc proszę o wskazówkę co będzie rozsądniejszym rozwiązaniem:
1) Kupić porządną apkę i trenować z nią na symulatorze. A w między czasie szukać na forum używanego Trex'a 450 lub kupić kita CopterX'a 450 i samemu uzbrajać.
PROTON pisze:1) Co szkodzi nadajnikowi używanemu do symulatora?
przetestowałem na FMS, Heli-X i Phoenixie - działaPROTON pisze:2) Czy nadajnik Esky dobrze współpracuje z większością symulatorów?
j.w.PROTON pisze:3) Czy nadajnik DX6i (do takiego się przymierzam) dobrze współpracuje z większością symulatorów?
Ramotny pisze:przetestowałem na FMS, Heli-X i Phoenixie - działaPROTON pisze:2) Czy nadajnik Esky dobrze współpracuje z większością symulatorów?
Wróć do „Jak zacząć fascynującą przygodę”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości